Ua Pa'u i le 29,000 tone le fa'atauga a le Aluminium Ingot a Saina

alumini-ingots-1128

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le Shanghai Metal Market, o oloa alumini muamua i totonu o itulagi tetele e valu i Saina na pa'ū i le 29,000 tone vaiaso i lea vaiaso, e aofia ai tusi saisai a le SHFE.O lea la, i le Aso Tofi, Nov. 24, o oloa na maua i le 518,000 tone, o se pa'u i le 12,000 tone pe a faatusatusa i le Aso Gafua lona tolu o le masina (Nov. 21).E oo mai i le taimi nei, ua paʻu i le 500,000 tone ia Novema ma ua paʻu i lalo i le 96,000 tone i le fua faalemasina pe a faatusatusa i le vaitaimi lava lea i le tausaga talu ai.

O faʻatauga i Wuxi na faʻailogaina se maualalo fou aʻo faʻaauau pea ona paʻu le uta o uta, lea, e pei ona faʻamaonia mai punaoa, o le a tupu foi i le vaiaso a sau.O faʻafitauli tau faʻatauga na faʻatautaia i Gongyi, peitaʻi, o le vaega o faʻatauga e itiiti le uta nai lo le masani.A manatu o le gaosiga i lalo o lala sooupu i Henan e le o faʻaauau, o le suʻesuʻega i Gongyi e manaʻomia ona atoatoa i le vaiaso a sau.I Foshan, sa i ai le fa'aiti'itia o le aofa'i o su'esu'ega ona o le malosi o fefa'ataua'iga.O le avanoa o le siʻitia o oloa i aso a sau e le mautonu ona o le faʻaitiitia o le gaosiga o faʻameamea alumini ma le faʻateleina o le faʻasologa o le gaosiga o le suavai alumini. O faʻamaumauga a le SMM o loʻo faʻaalia ai o le aofaʻi o le gaosiga o le alumini alumini na paʻu i le 69.8% ia Oketopa.E mafai ona valoia o le suʻesuʻega faʻaagafesootai o alumini o le a tumau i se tulaga maualalo i se taimi lata mai.

O le vaiaso talu ai, e pei o Novema 17, o oloa alumini muamua e 547,000 tone, ua pa'u i totonu o itulagi tetele e valu, ma ua 518,000 tone ia Novema 24 (Aso Tofi), i lalo o vaiaso taitasi.

O faʻamaumauga o alumini ingots i Gongyi na faʻateleina i le 2,000 tone e tapunia i le 63,000 tone ia Nov. 24. O oloa alumini i isi itumalo o Saina e leʻi suia pe teena, e pei o Wuxi, lea na paʻu ai oloa i le 23,000 tone e tumau i le 119,000 tone ia manatu ose maualalo fou.I Nanhai, na paʻu i lalo le 7,000 tone i le 125,000 tone i le aso 24 o Nov. Ma i Shanghai, na tapunia ai oloa alumini alumini i le 40,000 tone, i lalo 1,000 tone i le vaiaso.O isi itumalo Saina e pei o Hangzhou, Tianjin, Chongqing ma Linyi na faʻamauina faʻamaumauga alumini faʻaletonu, e leai se eseesega tele pe a faʻatusatusa i le vaiaso talu ai.

O le vaega pito i lalo o le alamanuia alumini na molimauina mea faʻatapulaʻa ae iloga mea na tutupu.E tusa ai ma le European Aluminum Foil Association (EAFA), o le sapalai alumini alumini i le kuata lona tolu o le 2022 na paʻu teisi i lea tausaga ma lea tausaga i le 237,800 tone, ae na siitia i le 0.4% i lea tausaga ma lea tausaga.Na faalauiloa e General Motors se fuafuaga e $45 miliona tupe teufaafaigaluega mo lana fale gaosi oloa i Bedford, Indiana, alumini.E tusa ai ma se faʻasalalauga faʻasalalau a le kamupani, o le a faʻaaogaina le faʻafaigaluegaina naʻo le faʻateleina o le gaosiga o le GM mo faʻasologa o iunite alumini e fetaui ma faʻamatalaga taʻavale eletise e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o le manaʻoga mo pikiapu e fetaui ma tulaga tutusa e pei o le GMC Sierra EV ma Chevrolet Silverado EV.

Emirates Global Aluminum (EGA) na tuʻuina atu se tusi faamaonia mama mama mo le 1.1 miliona MWh o le eletise mai le Emirates Water and Electricity Corporation (EWEC) e fesoasoani i le gaosiga o le CelestiAL solar alumini.

O le European Aluminum Foil Association (EAFA) na faʻaalia ai o le faʻatauina o pepa alumini i le kuata lona tolu o le 2022 na paʻu laʻititi i le 0.3% i lea tausaga ma lea tausaga i le 237,800 tone, ae na siitia i luga 0.4% tausaga-i-aso (YTD) faʻatusatusa i le tausaga ua mavae.


Taimi meli: Nov-28-2022